PAASTORNOOI – zaterdag 20 april 2019

Tornooi Reglement

 1. Op 20 april 2019 richt FC Sint-Jozef Londerzeel een Jeugdtornooi in voor de categorieën U7 – U8 – U10 – U11 – U12 – U13 – U15. Het tornooi gaat door op de terreinen van FC Sint-Jozef Londerzeel, Stuikberg, 1840 Londerzeel.
 2. Dit tornooi is voorbehouden aan spelers die tijdens het seizoen 2018 – 2019, de kwalificatie hebben volgens de leeftijdsbepalingen van de K.B.V.B.
 3. Er wordt gespeeld volgens de richtlijnen van de K.B.V.B.
  De deelnemende ploegen worden verzocht zich te houden aan de richtlijnen van K.B.V.B. inzake het maximum toegelaten wisselspelers.
  U7-U8 :
  1 doelwachter en 4 veldspelers
  U10–U11–U12–U13–U15 :
  1 doelwachter en 7 veldspelers
 4. De identiteitskaarten moeten op het secretariaat van het tornooi neergelegd worden vóór de eerste wedstrijd van uw ploeg.
 5. Bij het niet opkomen of bij opstellen van spelers niet in regel met het reglement, verliest de club de wedstrijd met 2 – 0.
 6. Een van het veld verwezen speler, met rode kaart, mag niet verder aan het tornooi deelnemen. De ploeg die een speler opstelt, niet in regel met dit punt van het reglement, zal de wedstrijd verliezen met 2 – 0.
 7. Ieder ploeg is verplicht om 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd klaar te staan bij het aan hem toegewezen terrein.
 8. Het organiserend bestuur behoudt zich het recht voor om de speelduur van de wedstrijden aan te passen aan mogelijke slechte weersomstandigheden of andere onvoorziene situaties.
 9. Elke ploeg dient vergezeld te zijn door twee meerderjarige afgevaardigden, aangesloten bij de club die ze vergezellen. Deze, en uitsluitend deze, twee mogen zich in de neutrale zone bevinden tijdens de wedstrijd van hun ploeg.
 10. Het opmaken van het klassement voor na de schiftingen zal als volgt geschieden:
  • Punten (winnen = 3, gelijkspel = 1, verlies = 0 punten.)
  • Doelsaldo
  • Doelpunten voor
  • Doelpunten tegen
  • Onderling duel
  • Geldstuk duidt winnaar aan
 11. De schiftingen en de finales (indien van toepassing) worden gespeeld volgens bijgevoegd schema.
 12. In de finales zal bij een gelijke stand overgegaan worden tot het nemen van strafschoppen, volgens de reglementen van de K.B.V.B. om de winnaar aan te duiden.
 13. De uitreiking gebeurt na de finalewedstrijd.
 14. Iedere ploeg dient zich te voorzien van twee voetbaluitrustingen. De ploeg die aangeduid wordt als “thuisploeg” zal de kleur van zijn uitrusting aanpassen.
 15. Elke ploeg wordt verzocht zich te voorzien van eigen ballen voor de opwarming.
 16. Bij het niet opkomen van een elftal zal de club aan Fc Sint-Jozef Londerzeel een vergoeding betalen van € 250.
 17. Alle geschillen van spelleidende aard worden beslecht door de scheidsrechters, de geschillen van inrichtende aard, door de inrichtende comitéleden en alle andere geschillen door de bevoegde comités van de K.B.V.B.
 18. De organiserende vereniging is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en/of diefstal.
 19. Door deelname aan dit tornooi wordt automatisch verondersteld dat de deelnemers kennis genomen hebben van het reglement en dat zij zich hiermee onvoorwaardelijk akkoord verklaren.

Om uw club in te schrijven, gelieve het onderstaande formulier in te vullen.

De inschrijvingen voor het paastornooi zijn afgesloten. Volgend jaar weer welkom!

adminPaastornooi